Steun ANA

Lees hieronder de brief van een moeder en maak door uw steun het verschil

(Vanwege privacy redenen hebben wij de namen geanonimiseerd. De brief is een vertaling vanuit het Roemeens.)

Beste donateurs van Stichting Betania,

De heer André Muit en aan alle weldoeners,

Mijn naam is B. L. uit Bacău, gediagnosticeerd met borstkanker, stadium IV met uitzaaiingen, en een ernstige handicap en ik ben de moeder van de student B. I. van de “Carol Davila” Faculteit der Geneeskunde in Boekarest.

Via deze brief wil ik u en jullie allemaal uit de grond van mijn hart bedanken voor de geweldige hulp die we krijgen voor Ioana, mijn dochter. Ze kan op deze manier in hele goede omstandigheden in Boekarest wonen. Daar heeft zij een optimale omgeving om te studeren. Ook heel veel dank voor het bedrag wat ze maandelijks krijgt om haar kosten te kunnen dekken.

Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar en blij ik ben dat zij deze unieke kans krijgt om toch te studeren. In de zeer delicate situatie waar we ons in bevinden had ik haar dit nooit en ook nooit kunnen bieden. Ik bid elke dag dat God u wil belonen, u gezondheid en vreugde wil geven en dat u de kracht krijgt om ook andere studenten in de soms zo moeilijke situaties te kunnen helpen.

Ik hoop dat Ioana op een gegeven moment haar diensten zal kunnen bieden aan uw stichting door het beroep dat ze als arts zal hebben. Ik hoop dat u me toestaat om u te “omhelzen” en u nogmaals te bedanken voor alle goede zorgen!

 Gods zegen!

Met respect,

B. L.

U kunt het project ANA op de volgende manieren financieel ondersteunen.

  • Maandelijkse donatie vanaf € 5,00 per maand; — >zie flyer: Flyer Project ANA         Elke steun is welkom.  Ook met kleine bedragen zijn we blij. Klik op  bovenstaande link (Flyer Project Ana) voor een machtigingsformulier.
  • Giften;                                                                                                                          Wilt u niet maandelijks doneren, maar Project Ana wel steunen met eenmalige bijdrage.
  • Schenkingen;                                                                                                                Met enige regelmaat ontvangen we een schenking van mensen die geen behoefte hebben aan cadeaus op hun verjaardag, bruiloft, jubileum, etc. en hun gasten vragen om een gift voor een goed doel.

U kunt uw gift/schenking overmaken op:

Bankrekeningnummer NL07RABO 0135 8707 39 t.n.v. Stichting Betania Nederland

Namens Ana,

Mulţumesc frumos! Dank u wel!